Active Bowling Products - logoActive Bowling Products BV is een familiebedrijf, welke sinds 1977 actief is binnen de bowlingwereld. Active Bowling is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve bowlinginstallaties voor de recreatieve markt. Het bedrijf is constant op zoek naar innovatie en verbeterpunten om klanten beter tot dienst te zijn. Het productassortiment bestaat voornamelijk uit producten, welke in samenwerking met Nederlandse bedrijven ontwikkeld en geproduceerd zijn.

Bij Active Bowling staat de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor onze klanten ten allen tijden centraal. Aan de hand van de wensen van onze klanten komen wij altijd met een oplossing op maat, waarin de ROI van de bowlingbanen zo snel mogelijk gerealiseerd kan worden.

Innovatie

Bij Active Bowling Products zit innovatie in het bloed! Waar het bedrijf in 1995 al internationaal furore maakte als een van de grondleggers van de kunststofbaan, is men vandaag der dag nog steeds bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten. Mooie voorbeelden hiervan zijn FunBowl en de Active ‘White Lanes’.

In 2016 komt Active Bowling Products in samenwerking met D&K electronics met een revolutionaire pneumatische bowlingmachine op de markt. Deze airOsetter bowlingmachine wordt volledig aangedreven door middel van luchtdruk!

FunBowl logoFunBowl: Bowlingbanen speciaal op maat!

FunBowl is nieuw en binnenkort niet meer weg te denken bij het realiseren van een complete entertainment beleving in uw vakantiepark, restaurant, speelparadijs of F.E.C. Waar bij traditionele bowlingbanen het pand en de ruimte worden aangepast aan de maatvoering van bowlingbanen, wordt FunBowl aangepast aan de beschikbare ruimte! Hierdoor is FunBowl in staat rendement loze ruimten commercieel aantrekkelijk te maken en vermaak te bieden aan een leeftijdscategorie van 4 tot en met 80 jaar oud!

Afbeeldingen

Active Bowling Products

Active Bowling Products

Active Bowling Products

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Industrieterrein Oosterzij 3
1851 NV Heiloo

Postadres:
Postbus 306
1850 AH Heiloo

Maarten Hommes

Maarten Hommes

Verkoopmanager
072-5354040
Friso Hommes

Friso Hommes

Verkoop & Marketing
072-5354040

Referenties

In de rijke historie van Active Bowling Products zijn meer dan vele bowlinginstallaties succesvol opgeleverd. De meest recente opgeleverde installaties zijn:
– De Waerd Bowling & Sportcafé
– Vakantiepark De Berkenhorst
– Twizst Sport & Wellness
– Klim- en Klauterparadijs De Jungle
– Grand Café Winston