logo Bright Buildings-153x121De optimaal geïsoleerde daglichtconstructies van Bright Buildings creëren seizoensverlengende accommodaties voor zwembaden en waterparken. Bright Buildings ontwerpt en bouwt transparante gebouwen voorzien van flexibele dak- en gevelsystemen:

Open Sky schuifdak

Maximaal waterplezier, ongeacht de weersomstandigheden, wordt mogelijk gemaakt door unieke Open Sky schuifdaken. Deze daken, die tot 50% van hun totale oppervlakte automatisch open schuiven, laten in een handomdraai zon, licht en frisse lucht binnenstromen. Het dak is flexibel toepasbaar, ook bij bestaande gebouwen en voor zowel grote als kleinere te overkappen oppervlaktes. Bekijk de video hierover.

Skywall hefgevel

Het buitengevoel wordt nog verder versterkt door het gebruik van de transparante hefgevel Skywall; flexibele wanden die automatisch open schuiven. Hierdoor ontstaat een natuurlijkere overgang van binnen- naar buitenactiviteiten op campings, vakantieparken, attractieparken en bij hotels en wellness centra.

Nederlands vakantiepark Eiland van Maurik kiest voor unieke transparante zwembadaccommodatie

Het vakantiepark Eiland van Maurik zocht een oplossing om gasten vaker te kunnen verwelkomen in haar waterspeeltuin én in het nieuw te bouwen zwembad. Bright Buildings ontwierp voor hen een unieke transparante zwemaccommodatie van bijna 1000 m2, voorzien van een Open Sky schuifdak en Skywall hefgevels.

Dutch design, wereldwijde realisatie

Bright Buildings ontwerpt en realiseert projecten voor opdrachtgevers in de recreatie-, retail- en sportbranche, wereldwijd. Met inspirerende architectuur en onze expertise zijn we in staat de positieve effecten van daglicht te maximaliseren.

Op www.brightbuildings.eu vindt u al onze referentieprojecten.

Afbeeldingen

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Sourethweg 17
6422 PC HEERLEN

Postadres:
Sourethweg 17
6422 PC HEERLEN

Gertjan Grimbergen

Gertjan Grimbergen

CEO
06-11354637
Paul Hoppe

Paul Hoppe

Architect
06-40773336

Recreatiepark Mondo Verde, Landgraaf

Dit 25 hectare groot themapark in de Limburgse mijnstreek staat in het teken van wereldtuinen. Bright Buildings bouwde hier de tropische kas voor een botanische tuin. Ook werd een subtiele dakconstructie aangebracht boven de horeca activiteiten op de binnenplaats van het paleizencomplex Alhambra.

Noviteiten

Het Ivybridge Leisure Centre krijgt in de loop van 2018 een complete en ingrijpende make-over….

Bright Buildings en Van Egdom ontwikkelden een unieke zwembadaccommodatie voor vakantiepark Eiland van Maurik, voorzien…

Swim outside all year round Bright Buildings and Van Egdom have developed unique swimming pool…

Laat het buitengevoel binnen De optimaal geïsoleerde daglichtconstructies van Bright Buildings creëren seizoensverlengende accommodaties voor…